Zoomconsult

Eens online overleggen of vragen te stellen over verduurzamen van je woning met een onafhankelijke deskundige?
Daarvoor is het Zoomconsult bedoeld.

Adviseur duur?
Onafhankelijke deskundigen inschakelen kost al snel veel geld. Dat is natuurlijk relatief maar om de drempel zo laag mogelijk te maken is het Zoomconsult bedacht. Bijvoorbeeld met een gesprek van een half uur zonder koffie, een verslag of rapport. Maar het kan dus ook met een groepje waarbij je de kosten kunt delen. Je betaalt in principe per (half) uur.

Alleen of samen
Zo’n consult kan individueel of met een groepje. Bijvoorbeeld met een paar buren. Het kan voorbereid zijn en gericht op je eigen woning of meer algemeen over de woningen in de buurt.

Welke onderwerpen
De vragen kunnen gaan over alle onderdelen van het verduurzamen van een woning: isolatie, ventilatie, verwarming/koeling en duurzame opwek. Maar ook over het offerte aanvragen of beoordelen, terugverdientijden, de regelgeving of subsidie.
Ook doorverwijzen naar de juiste of meest deskundige organisatie(s) is mogelijk.

Nieuwe vraag opgekomen?
Regelmatig komen na zo’n gesprek opnieuw vragen op.
Nog een keer afspreken? Een vervolggesprek kost dan minder (minder voorbereiding). Bovendien zal 2 keer een half uur effectiever blijken dan een keer één uur.

Met of zonder (korte) voorbereiding.
Je vraag of wens kan vooraf per email gesteld worden zodat een gesprek kan worden voorbereid. Er zal dan gevraagd worden naar het adres, telefoonnummer en eventueel ook het energiegebruik.
Het gesprek kan ook zonder voorbereiding.

Snelle reactie
Na een emailbericht of telefoontje krijg je binnen 24 uur een reactie met afspraakvoorstellen en daarna een Zoomuitnodiging (muv het weekend).

Ook na eerder advies
Is je woning of situatie al eerder in beeld gebracht door een advies of was er contact als Digicoach van Energie-U? Dan geldt dat ook als eerste gesprek.